Μπάιντεν: Λάθος ο τρόπος που διεξάγονται οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα

Ρωσία: "Οι ΗΠΑ στρατολογούν ναρκεμπόρους στην Ουκρανία" – Στο κάδρο και ο υιός Μπάιντεν!
EPA/JIM LO SCALZO / POOL

Σκληρή κριτική άσκησε ο Τζο Μπάιντεν στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας πως θεωρεί «λάθος» τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα.

«Θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δε συμφωνώ με την προσέγγισή του», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε:

«Αυτό που ζητάω είναι οι Ισραηλινοί να κηρύξουν κατάπαυση του πυρός και να επιτρέψουν τις έξι ή τις οκτώ επόμενες εβδομάδες πλήρη πρόσβαση στα τρόφιμα και στα φάρμακα που μεταφέρονται».

Σημειώνεται ότι σήμερα το συμβούλιο εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού Νετανιάχου αναμένεται να συνεδριάσει για να εξετάσει το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι