Μπάλντοκ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατό του – Ηταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες

Μπάλντοκ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατό του - Ηταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες

H επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή uα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ,ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του εκτιμάται ότι οφείλεται σε πνιγμό, καθώς μακροσκοπικά διαπιστώθηκαν αφρώδεις μικροφυσαλίδες, ένδειξη που παραπέμπει προς αυτό το συμπέρασμα. Μένει να φανεί τι προηγήθηκε, ενώ, κατά τις ίδιες εκτιμήσεις, η εικόνα της σορού παραπέμπει μακροσκοπικά σε έμφραγμα ή πνευμονικό οίδημα. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση, πάντως, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες πριν εντοπιστεί. Οι Αρχές φαίνεται πως αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Συλλέγεται, πάντως, υλικό από τις κάμερες στην είσοδο του σπιτιού για να εξακριβωθεί αν υπήρξε άλλο άτομο στον χώρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx