Bίντεο από την στιγμή της κατάρρευσης του τετραώροφου στην Πόλη – Ενας νεκρός μέχρι στιγμής

Bίντεο από την στιγμή της κατάρρευσης του τετραώροφου στην Πόλη – Ενας νεκρός μέχρι στιγμής

Σε βίντεο από κάμερα της τροχαίας φαίνεται η κατάρρευση του γωνιακού κτηρίου στην συνοικία Κιουτσουκτσεσμέ στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι στιγμή έχουν βρεθεί δύο βαριά τραυματίες, ένας νεκρός και πέντε άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά, καθώς ήταν διερχόμενοι, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Αν και τα περισσότερα μέσα αναφέρονται σε τριώροφο, το Anadolu αναφέρεται σε τετραώροφο.

Από την κατάρρευση,που σημειωθηκε στις 08:40 σήμερα το πρωί,  προκλήθηκαν ζημίες και σε διερχόμενο μικρό λεωφορείο, χωρίς σε αυτό να τραυματισθεί κανείς. Το κτίριο που κατέρρευσε δεν ήταν ιδιαίτερα “γερασμένο”, καθώς είχε οικοδομηθεί το 1988. Στο ισόγειό του στεγάζονταν καταστήματα και στον πρώτο όροφο γραφεία, αλλά στον δεύτερο και στον τρίτο ζούσαν οικογένειες.

Η Γενική Εισαγγελία του Küçükçekmece ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το κτίριο που κατέρρευσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι