Black out στην Κούβα

Black out στην Κούβα

Το αμερικανικό εμπάργκο έχει βυθίσει τη χώρα σε ενεργειακή και οικονομική κρίση

Το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Κούβας κατέρρευσε, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία, αφήνοντας χωρίς ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους, εν μέσω του πετρελαϊκού αποκλεισμού που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ στο νησί, επιφέροντας βαρύ πλήγμα στο ήδη καταπονημένο σύστημα παραγωγής. Προχθές νεαροί βγήκαν στους δρόμους και σημειώθηκαν επεισόδια επειδή έπεσε και το διαδίκτυο εκτός από το ρεύμα.

/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx