“Blues Connoisseurs” (Andreas Gomozias Trio) στο Theatre of the No

“Blues Connoisseurs” (Andreas Gomozias Trio) στο Theatre of the No

To THEATRE OF THE NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας φιλοξενεί τους «Blues Connoisseurs» (Andreas Gomozias Trio) από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. Ο Ανδρέας Γκομόζιας, με περισσότερα από 40 χρόνια στην Blues σκηνή, δημιουργεί ένα ξεχωριστό κράμα Blues και Jazz, πάντα με το χαρακτηριστικό Swing αίσθημα, ενώ παράλληλα ακουμπά τους ήχους του Rock’n’Roll και της Country.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Mick Taylor (ex Rolling Stones), ο Michael Dotson και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Ιδρυτής των Drifting Around, Country Gentlemen και Blues Revenge, έχει συμμετάσχει στα θρυλικά συγκροτήματα Blues Family και Cadillacs του Johnny Vavoura.

Μαζί του στη σκηνή:

Μάνος Λούτας (μπάσο): Με διεθνή καριέρα και σπουδές Jazz Bass στις ΗΠΑ, έχει συνεργαστεί με θρυλικές μορφές της Jazz και Blues, όπως ο David Liebman, ο Andy Sheppard και ο Alex Foster. Με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς σκηνές και πλούσιο δισκογραφικό έργο, αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο του Γκομόζια στο ταξίδι αυτό.

Χρήστος Κουτσογιάννης (τύμπανα): Με εμφανίσεις σε 24 χώρες και συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, οι The Tiger Lillies και η Meschiya Lake, ο Κουτσογιάννης φέρνει στη σκηνή έναν ιδιαίτερο δυναμισμό και ρυθμό. Είναι, επίσης, γνωστός για το έργο του ως συνδημιουργός του Opera Chaotique.

BLUES CONNOISSEURS

Ανδρέας Γκομοζιάς: Κιθάρα, φωνή, Μάνος Λούτας: Μπάσο, Χρήστος Κουτσογιάννης: Ντράμς

 

Hμ/νίες Παραστάσεων: Παρασκευές στις 22.30

25 Οκτωβρίου

15 & 19 Νοεμβρίου

13 Δεκεμβρίου

3, 17 & 31 Ιανουαρίου

14 Φεβρουαρίου

 

Συντελεστές:

Φωτογραφίες: Νίκος Παγωνάκης

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

Διοργανωτής: FAIL BETTER PRODUCTIONS ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑ

 

Εισιτήρια: 8€

https://www.more.com/music/bluesconnoisseurs/

Σημείωση: στο Θέατρο λειτουργεί και μπαρ με προσιτές τιμές (μπύρα 2,5€, ποτό 5€)

 

THEATRE OF THE NO:  Κων/νου Παλαιολόγου 3, Αθήνα

(Απέναντι από το Νέο Δημαρχείο στην Λιοσίων)

Τηλέφωνο:  6946851001

 

Website: https://www.facebook.com/TheatreoftheNO

Instagram: https://www.instagram.com/theatreoftheno/

Facebook: https://theatreoftheno.com/contact-us/

www.facebook.com/andreasgomozias.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx