Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον θα επιδιώξει συμφωνία τύπου CETA

Brexit: Ο Μπόρις Τζόνσον θα επιδιώξει συμφωνία τύπου CETA

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως η Βρετανία θα εκθέσει δημόσια τους στόχους της για τη μελλοντική της σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα εκθέσουμε δημόσια αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις εμπορικές συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση και τονίζοντας ότι το ευρωπαϊκό μπλοκ θα πρέπει να θέσει πρώτα τους δικούς του στόχους.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι παρά το ότι θα υπάρχει αντιστοιχία κανόνων αρχικά μετά το Brexit, η Βρετανία δεν θέλει ευθυγράμμιση στο μέλλον και θα επιδιώξει μία συμφωνία ελευθέρου εμπορίου, αντίστοιχη με την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης-Καναδά (CETA) .

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version