Χάφταρ: “Αρπάγες και δολοφόνοι οι Τούρκοι, δεν θα δείξουμε έλεος…”

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες

Ο Χαλίφα Χαφταρ που ελέγχει την Ανατολική Λιβύη σε ομιλία που έκανε από ευκαιρία το Κουρμπάν μπαϊράμ απείλησε την Τουρκία. O Xαφτάρ δήλωσε πως “Δεν θα δεχτούμε δεύτερη εισβολή και δεν πρόκειται να δείξουμε έλεος”.

Στην ομιλία που κοινοποίησε στα social media ο εκπρόσωπος του Εθνικού στρατού της Λιβύης Αχμέντ Αλ Μισμαρί, ο Χαφτάρ λέει πως “Το λέμε στον Ερντογάν την κληρονομιά των προγόνων σας την κάναμε σφαίρες…Δεν θέλω να βλέπω κανένα Τούρκο να περπατά μπροστά σε αυτούς τους ήρωες… Δεν υπάρχει έλεος διότι δεν το δικαιούνται”.

Ο Χαφτάρ απευθυνόμενος στην στις μονάδες της ταξιαρχίας Ταρίκ Μπιν Ζιγιάντ, τόνισε πως στα εδάφη της Λιβύης οι ίδιοι θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Ο Χαφτάρ υποστήριξε πως στα 300 χρόνια που έμειναν οι Τούρκοι στη Λιβύη ήταν ως “αρπάγες και δολοφόνοι”, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι