Χιλιάδες επισκέπτες στα πλοία του ΠΝ για την 25η Μαρτίου

Χιλιάδες επισκέπτες στα πλοία του ΠΝ για την 25η Μαρτίου

Μεγάλη ήταν για άλλη μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Πολεμικού Ναυτικού να επισκεφθεί τα 3 πλοία του Στόλου τη φρεγάτα ΥΔΡΑ, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και την πυραυλάκατο ΡΙΤΣΟΣ- που κατέπλευσαν στον Πειραιά από την Παρασκευή 22 έως την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

“Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου, η οποία ξεπέρασε τους 21.500 επισκέπτες, η στήριξη του και η θέρμη με την οποία περιέβαλε τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων, συμβάλλει στην εμψύχωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν και ενισχύει τους ήδη ισχυρούς δεσμούς της ελληνικής κοινωνίας με το Πολεμικό Ναυτικό”, επισημαίνει σχετικά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι