Χημικά και προσαγωγές στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Χημικά και προσαγωγές στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Χρήση χημικών έγινε στο Σύνταγμα όπου είχαν συγκεντρωθεί μερικές δεκάδες άτομα που άνοιξαν πανό υπέρ του δικαιώματος του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει καταδικασθεί για τη συμμετοχή του στην οργάνωση 17 Νοέμβρη και ζητεί να εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό και όχι “με αναιτιολόγητες δυσμενείς μεταθέσεις σε άλλα καταστήματα”. Η Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές.

Στη συνέντευξη Τύπου του Δικτύου για τη Δράση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, η συνήγορος του Δημ. Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, δήλωσε ότι η υγεία του κινδυνεύει με μη αναστρέψιμη βλάβη. Όπως είπε η κα Κούρτοβικ ο ίδιος δεν δέχεται να βάλει ορό ούτε οιαδήποτε ιατρική παρέμβαση. Το νοσοκομείο δηλώνει πως θα σεβαστεί την απόφασή του, σημειώνοντας όμως πως αν ο απεργός πείνας χάσει τις αισθήσεις του, τότε έχει υποχρέωση να παρέμβει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι