Χωρίς μάσκα εργαζομένων και με υπεράριθμους το 44% των ελεγχθέντων καταστημάτων εστίασης

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν σε 32  καταστήματα εστίασης διαπιστώθηκαν παραβάσεις στο 43,75% εξ αυτών (στα 14) είτε για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό είτε για υπεράριθμους πελάτες.

Ελέγχθηκαν, συγκεκριμένα, στο τριήμερο από 19 έως 21 Ιουνίου καταστήματα στο Παγκράτι, στα Πετράλωνα, στην Καλλιθέα και  στο Χαϊδάρι και τελικά επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 15.550 ευρώ -στο ένα μπήκε και λουκέτο για 15 ημέρες. Το λουκέτο μπήκε σε κατάστημα που είχε υπερβεί κατά 75% τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών και παράλληλα δεν φορούσαν μάσκα οι σερβιτόροι.

Στο Παγκράτι, όπου ελέγχθηκαν έξι καταστήματα,  επιβλήθηκε πρόστιμο στα πέντε! Αλλά και στα Πετράλωνα και στην Καλλιθέα όπου ελέγχθηκαν πέντε καταστήματα, επιβλήθηκε πρόστιμα και στα πέντε.  Στο Χαϊδάρι η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη.

Στην περιοχή των Πετραλώνων και της Καλλιθέας, επιβλήθηκαν πρόστιμα και στα πέντε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ελέγχθηκαν.

Σε ένα εστιατόριο στα Πετράλωνα μάλιστα  επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας -δεν φορούσε μάσκα προφανώς κανένας εργαζόμενος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι