Δέκα προσαγωγές στις Σέρρες για διαμαρτυρία σε ομιλία του Παπαδημούλη

Δέκα προσαγωγές στις Σέρρες για διαμαρτυρία σε ομιλία του Παπαδημούλη

Στην προσαγωγή δέκα ατόμων, που διαδήλωναν για τη Μακεδονία προχώρησε η Αστυνομία στις Σέρρες, όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους και για την εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Οι προσαχθέντες ισχυρίζονται ότι συμμετείχαν σε ειρηνική διαμαρτυρία, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ τους προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις ταυτότητές τους, όταν τους ζητήθηκε. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν ένας ανήλικος και έξι άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί πάλι πριν μερικές ημέρες για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες βουλευτών που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όλοι οι προσαχθέντες μετά από περίπου τρεις ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η συνήγορός τους έκανε λόγο για υπερβάλλοντα ζήλο από την πλευρά της αστυνομίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι