Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια με πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο

Δέκα συλλήψεις για τα επεισόδια με πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε με πυροβολισμούς σε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα στον Ασπρόπυργο χθες το μεσημέρι. Σχηματίσθηκαν σήμερα δικογραφίες και για τους γονείς.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο αλλοδαποί και δύο ανήλικοι. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία  -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων και όπλων, καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δύο ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διεξαγωγή ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού αγώνα σε γήπεδο του Ασπροπύργου, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβαν χώρα πυροβολισμοί και ο αγώνας διακόπηκε. Περιπολούντες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τρία άτομα να κρύβονται σε υψηλή βλάστηση εξωτερικά του γηπέδου και τους προσήγαγαν.

Κατά τη σωματική έρευνα των ατόμων που προσήχθησαν, βρέθηκαν αναδιπλούμενος σουγιάς, καπνογόνο και σπρέι πιπεριού. Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των οχημάτων με τα οποία διέφυγαν εμπλεκόμενα άτομα, με αποτέλεσμα μετά από λίγο αυτά να εντοπισθούν και να ακινητοποιηθούν.

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, με ένα εξ’ αυτών να φέρει εμφανή τραύματα συνεπεία της συμπλοκής. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολούθησε καταδίωξη, έως ότου ακινητοποιήθηκε. Προσήχθησαν οι τέσσερις επιβαίνοντες και στο εσωτερικό του ΙΧ βρέθηκε πιστόλι.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν, ενώ στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του γηπέδου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 κάλυκες φυσιγγίων, βολίδα πυροβόλου όπλου και δύο φωτοβολίδες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι