VIDEO

Δεκάδες άνθρωποι προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο Ρομά για την άτυχη 11χρονη

Δεκάδες άνθρωποι προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο Ρομά για την άτυχη 11χρονη

Με δυσκολία και παραπλανητικές κινήσεις προσπάθησαν οι αστυνομικοί σήμερα να μεταγάγουν στον εισαγγελέα τον 37χρονο Ρομά που σκότωσε με κατσαβίδι την 11χρονη ανιψιά του, επειδή το κοριτσάκι αρνήθηκε τις ερωτικές του προτάσεις και του είπε “θα το πω στη μαμά μου”.

Πολλά άτομα και όχι μόνον Ρομά, είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εισαγγελία και προσπάθησαν να επιτεθούν στον δράστη κατά την μεταγωγή του.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης, πατέρας 6 παιδιών ο ίδιος, δεν βίασε το κορίτσι, αλλά το σκότωσε με δύο καίρια χτυπήματα με το κατσαβίδι. Το παράδοξο είναι πάντως, ότι είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης και μάλιστα το θύμα του ήταν συγγενής του πατέρα του τωρινού θύματος. Άγνωστο γιατί οι γονείς της 11χρονης δεν κρατούσαν αποστάσεις από τον 37χρονο μετά από εκείνο το συμβάν και δεν είχαν πει στο παιδί τους να τον αποφεύγει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι