Δεκάδες πυροβολισμοί σε γιορτή στη Βαλτιμόρη – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Πυροβολισμοί σε γιορτή στη Βαλτιμόρη - Φόβοι για νέο μακελειό,

Αστυνομικός συναγερμός σήμανε στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για δεκάδες πυροβολισμούς που σημειώθηκαν γύρω στα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) στη Βαλτιμόρη, στην τοπική γιορτή Brooklyn Day.

Το CNN μετέδωσε επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας ότι υπάρχουν δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες, ενώ άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Σύμφωνα με το Fox 45 News, υπάρχουν πολλοί νεκροί και σοβαρά τραυματίες, ενώ αστυνομικός που βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος κάνει λόγο για τουλάχιστον 29 ανθρώπους που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μία 18χρονη πέθανε επιτόπου και ένας 20χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί χθες στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, για την εκδήλωση με την ονομασία Brooklyn Day.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι