Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του Τζάνειου ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη

Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του Τζάνειου ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής. Αρνείται να συνεργαστεί με νοσηλευτές και γιατρούς.

Μετά την δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας του (η πρώτη ήταν μια επιπόλαιη μαχαιριά στο λαιμό στον τόπο του εγκλήματος και η δεύτερη στις φυλακές Κορυδαλλού), νοσηλεύθηκε σε ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου. Εν συνεχεία αποφασίσθηκε μεταγωγή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, και όταν ο διευθυντής δήλωσε ότι δεν μπορεί να αναλάβει άτομο που μόλις πήρε εξιτήριο από μονάδα εντατικής θεραπείας, μετήχθη στο Τζάνειο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία), Μιχάλης Γιαννακός , μίλησε στο Live News και είπε ότι ο 39χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς και κακώς ασχολείται η πολιτεία και απασχολούνται τόσοι φρουροί και τόσοι άνθρωποι για ένα στυγνό εγκληματία που δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας και που πρέπει να γυρίσει στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News του Mega ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει αντικείμενα στο δωμάτιό του, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του. «Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», είπε ο κ. Γιαννάκος και συμπλήρωσε:

«Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δεν συνεργάζεται, πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο. Προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο». Όπως είπε ο 39χρονος παίρνει μόνον αντιβίωση από φαρμακευτική αγωγή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx