Δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τη 12χρονη που παρασύρθηκε στα ανοιχτά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Νεκρό είναι το 12χρονο κορίτσι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στη θαλάσσια περιοχή Ίμερου Ροδόπης.

Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του. Σκάφος το μετέφερε στο λιμάνι της Μαρώνειας και αμέσως οι διασώστες του ΕΚΑΒ του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέχρι τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στην ζωή παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Νωρίτερα το απόγευμα είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.). Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο καθώς και ιδιωτικά σκάφη.

Tο ανήλικο, ημεδαπό κορίτσι είχε παρασυρθεί μακριά από την ακτή και όταν εντοπίστηκε φορούσε φουσκωτό σωσίβιο. Συγγενικό του πρόσωπο είχε ειδοποιήσει τις λιμενικές αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση ανεύρεσής του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx