Δεν πρόλαβαν να βάλουν στη ΜΕΘ άνδρα 32 ετών…

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Άλλος ένας νέος άνθρωπος, ηλικίας 32 ετών, έχασε τη μάχη με τον ιό. Όπως ο 25χρονος στις Σέρρες είχε καρδιοπάθεια, έτσι και ο ηλικίας 32 ετών άνδρας στα Τρίκαλα έπασχε επίσης από υποκείμενα νοσήματα.

Ο νέος άνδρας  είχε νοσηλευθεί ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τα υποκείμενα νοσήματά του. Πρόκειται για Ρομά, που προ ημερών εισήχθη με συμπτώματα covid-19 και βρέθηκε θετικός. Νοσηλεύονταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων όμως η κατάστασή του επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα. Και παρότι είχε υποκείμενα νοσήματα και ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ΜΕΘ δεν βρέθηκε εγκαίρως. Ο άνθρωπος πέθανε «λίγο προτού διακομισθεί σε ΜΕΘ της Χαλκίδας», όπου βρέθηκε τελικά κλίνη σε εντατική όταν πλέον ήταν αργά. Ο νέος άνδρας έπαθε ανακοπή.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version