Δεν θέλει άλλο debate ο Τραμπ – Τί λέει η Χάρις

Δεν θέλει άλλο debate ο Τραμπ – Τί λέει η Χάρις
epa11597566 Republican presidential candidate Donald J. Trump (L) and Democratic presidential candidate US Vice President Kamala Harris during a presidential debate hosted by ABC News at the National Constitution Center in Philadelphia, Pennsylvania, USA 10 September 2024. The 90 minute event is the only planned debate between the two candidates in the 2024 presidential election. EPA/DEMETRIUS FREEMAN / POOL

Τί υποστηρίζουν οι δύο υποψήφιοι.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα συμμετάσχει σε άλλο εκλογικό debate απέναντι στην υποψήφια των Δημοκρατικών, αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

“ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ!” έγραψε στην πλατφόρμα Truth Social, μετά τη συμμετοχή του στην τηλεμαχία απέναντι στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν τον Ιούνιο και σε δεύτερη απέναντι στην Χάρις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Στον αντίποδα, η αντιπρόεδρος Χάρις  δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως οι Αμερικανοί ψηφοφόροι αξίζουν να έχουν άλλη μια τηλεμαχία μεταξύ της ίδιας και του Τραμπ, μιλώντας σε υποστηρικτές της σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx