Δεν θέλει ξένες παρεμβάσεις στη Λευκορωσία ο Πούτιν…

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ ότι οιεσδήποτε προσπάθειες παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Λευκορωσίας θα ήταν απαράδεκτες, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Οιεσδήποτε τέτοιες προσπάθειες θα οδηγούσαν σε κλιμάκωση της πολιτικής κρίσης στη Λευκορωσία, είπε ο Πούτιν στη Μέρκελ σε τηλεφωνική συνδιάλεξή τους, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο. ηγέτης της Λευκορωσίας, απένειμε σήμερα παράσημα για «άμεμπτη υπηρεσία» σε αξιωματούχους επιβολής του νόμου που τον βοήθησαν να καταστείλει διαδηλωτές που απαιτούν την αποχώρησή του τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι