Δένδιας: Απειλούνται τα νομικά και γεωγραφικά όρια της πατρίδας μας

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου συνιστά ευκαιρία ιστορικής και εθνικής ενδοσκόπησης, δηλώνει ο Δένδιας

Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, είπε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει εκ των πραγμάτων υπαρξιακή απειλή, εξαιτίας της παρουσίας και της ρητορικής της Τουρκίας, και ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Πάντως, συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα «καλωσορίζει» το καλό κλίμα και τους χαμηλούς τόνους με την Τουρκία κατά το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε ότι ο αντιναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Λυμπέρης ορίζεται πρόεδρος του υπό σύσταση Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας. Στο δεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου περιλαμβάνεται ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών, υποστράτηγος Ιωάννης Μπούρας, καθώς και ο υποστράτηγος Γεώργιος Πανούσης, απόφοιτος του ΕΜΠ, ως Γενικός Διευθυντής Καινοτομίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι