Δευτέρα απολογούνται οι κατηγορούμενοι για κατασκοπία

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Απολογούνται Δευτέρα, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο και ο 52χρονος πρώην μάγειρας του πλοίου για την υπόθεση κατασκοπείας, με τρεις κατηγορίες να τους βαραίνουν.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για: Υποστήριξη πολεμικής δύναμης του εχθρού από κοινού κατ’ εξακολούθηση, παραβίαση μυστικών πολιτείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, κατασκοπεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με ενιαίο σκοπό, χρήση για διαβίβαση του κρατικού απορρήτου σε άλλον με σκοπό να προκαλέσουν κίνδυνο στα συμφέροντα του κράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος μεταξύ άλλων στις έγγραφες εξηγήσεις του αρνείται όσα του αποδίδονται.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι