Δεύτερη νοσοκόμα νεκρή στη Δράμα – Είχε μόνον υπέρταση

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Πέθανε μετά από νοσηλεία 10 ημερών μια 59χρονη νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο της Δράμας, η οποία κατέληξε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η 59χρονη Σοφίας Καραγκιοζίδου ήταν προϊστάμενη στη Μονάδα Καρδιάς του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και αρχικά νοσηλεύθηκε εκεί. Ομως η κατάστασή της επιδεινώθηκε και κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο νοσοκομειο Αλεξανδρούπολης, γιατί μόνον εκεί βρέθηκε ελεύθερη ΜΕΘ. Διασωληνώθηκε και το πάλεψε 10 ημέρες. Το μόνο πρόβλημα υγείας που είχε ήταν η υπέρταση, την οποία ρύθμιζε με χάπια.Φορείς είναι και η κόρη της και το εγγονάκι της.

Πριν από μια εβδομάδα υπέκυψε και η νοσηλεύτρια Άννα Αμβροσιάδου, 52 ετών. Επίσης έχουν υποκύψει στον ιό ο σύζυγος μιας διοικητικής υπαλλήλου του νοσοκομείου και ο σύζυγος μιας γυναίκας που απασχολείτο στην καθαριότητα. Δεν είναι σαφές αν οι τέσσερις θάνατοι σχετίζονται με το νοσοκομείο άμεσα, δηλαδή κατά πόσον ο ιός μεταδόθηκε σε αυτούς εκεί ή κάπου αλλού. Ομως καθώς τα νοσοκομεία είναι χώροι με υψηλό ιικό φορτίο, εικάζεται ότι εκεί ήταν η εστία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version