Διαδήλωση ενστόλων ενόψει των αυριανών εγκαινίων της ΔΕΘ

Διαδήλωση ενστόλων ενόψει των αυριανών εγκαινίων της ΔΕΘ

Πανελλαδική διαμαρτυρία πραγματοποιούν στην πλατεία Λευκού Πύργου εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει των αυριανών εγκαινίων της 88ης ΔΕΘ.

Ανάμεσα στα αιτήματά τους, όπως αναφέρουν, είναι η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου με χορήγηση ειδικών επιδομάτων, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, αύξηση της αποζημίωσης για την πενθήμερη και νυχτερινή εργασία  και η θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας. Επίσης ζητούν προσλήψεις προσωπικού, νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Οι ένστολοι διαδηλωτές – εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί από διάφορες περιοχές της χώρας αναμένεται να κινηθούν με πορεία, μέσω κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης, έως το Διοικητήριο. Με πανό στα χέρια, σφυρίχτρες στο στόμα, κόρνες και καπνογόνα, οι ένστολοι φώναξαν συνθήματα έξω από το ΥΜΑΘ. ” Οι ένστολοι ποτέ δεν επαιτούν. Αξιοπρέπεια το μόνο που ζητούν. Βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε”, ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx