Διαδήλωση στους Αγίους Θεοδώρους κατά της έμμεσης συμμετοχής της Ελλάδας σε πολέμους

Διαδήλωση στους Αγίους Θεοδώρους κατά της έμμεσης συμμετοχής της Ελλάδας σε πολέμους

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για τα εργατικά ατυχήματα στη Motoroil αλλά και για την ανάμιξη του ΝΑΤΟ και της Ελλάδας σε πολέμους, καθώς και για τις εταιρείες που τροφοδοτούν με καύσιμα δεξαμενόπλοια τα οποία στηρίζουν τις δράσεις τους Ισραήλ και του ΝΑΤΟ.

Στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στους Αγίους Θεοδώρους μετείχαν πολλά σωματεία, ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στον μεγάλο αριθμό εργατικών ατυχημάτων εν γένει, αλλά και ειδικότερα στην Motoroil. Επίσης ανέφεραν ότι «η εταιρεία τροφοδοτεί με καύσιμα δεξαμενόπλοια που στηρίζουν τη δολοφονική δράση του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ». Οι ομιλητές τάχθηκαν κατά της συμμετοχής της Ελλάδας στα πολεμικά μέτωπα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx