Διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του μετρό για την πορεία του Πολυτεχνείου

Διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του μετρό για την πορεία του Πολυτεχνείου

Μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ θα προχωρήσει σε διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του μετρό, λόγω της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Αναλυτικά, πρόκειται για τους σταθμούς «Μέγαρο Μουσικής», ο οποίος θα κλείσει στις 15:00 και «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα», που θα κλείσουν στις 16:30.

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς. Οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια και στις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ), σύμφωνα με απόφαση που πήραν οι «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι