Διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακριτής για την προφυλάκιση του 50χρονου που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή και μέχρις ότου αυτή επιλυθεί, ο 50χρονος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε στο Βόλο τον κουνιάδο του, όταν έμαθε ότι αυτός βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών και ότι εν συνεχεία, μέχρι και φέτος, στα 18 της, την εκβίαζε με βίντεο ερωτικών στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, αλλά διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαδικασία τώρα είναι η εξής: η διαφωνία πρέπει εντός πέντε ημερών να επιλυθεί με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Ο κατηγορούμενος θα μένει προσωρινά στο σπίτι της κόρης του από τον πρώτο του γάμο.

Πολλοί Αλβανοί πολίτες -συμπατριώτες του- τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο και χειροκρότησαν. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν εκεί η σύζυγός του και αδελφή του θύματος, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι “δεν πιστεύει ότι αληθεύουν τα περί βιασμού”. Εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν βίντεο που τεκμηριώνουν όσα κατήγγειλε η 18χρονη κόρη του δράστη. Μεταξύ των υπερασπιστών του είναι και ο Αλέξης Κούγιας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι