Διαγραφή Μπογδάνου από τη ΝΔ

Διαγραφή Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βρίσκεται πλέον ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου έχει ως εξής: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος».

Είχε προηγηθεί στην Βουλή αντιπαράθεση του Κώστα Μπογδάνου με το ΚΚΕ με αφορμή αντικομμουνιστικές του αναφορές και έντονη αποδοκιμασία του από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Ο κ. Μπογδάνος είχε το τελευταίο διάστημα κάνει επανειλημμένες παρεμβάσεις που κινούνται στο όριο της άκρας δεξιάς.

Υπάρχουν δε φήμες ότι οι κινήσεις του ήταν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας, εσωκομματικής ομάδας που να εκφράζει το άκρο δεξιό του πολιτικού φάσματος. Ο κ. Μπογδάνος βλέπει ότι δεν εκλέγεται στην δύσκολη Α΄ Αθήνας και επιχειρούσε να προσεταιριστεί το κοινό της Χρυσής Αυγής. Λέγεται πάντως ότι ήταν σε επαφή και σε συνεννόηση και με άλλους βουλευτές της ΝΔ, που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι