Διαγραφή Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλο μήκος ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος για την Novartis

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μετά την κίνηση του τελευταίου να αναπαράγει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του με τα ονοματεπώνυμα ανήλικων μαθητών μεταναστών, δημοσίευμα το οποίο αργότερα κατέβηκε από την ιστοσελίδα, με τον βουλευτή να παραδέχεται το λάθος του.

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι