Διαμαρτύρεται για fake news η Μονή Κυπριανού, σχετικά με τον γάμο του Κ. Πλεύρη

Κορονοϊός: Αναστολή μέτρων μετά το Πάσχα προανήγγειλε ο Πλεύρης

ΔΙαψεύδει η μονή τα περί γάμου K. Πλεύρη και Σιακαβάρα, και διαμαρτύρεται για τα fake news, ενώ ο ίδιος ο Κ. Πλεύρης έγραψε “βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες” για τον γιο του Θάνο που πίστεψε τα περί γάμου

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα διαψεύδει με ανακοίνωσή της η μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης. Αναφέρει μάλιστα ότι στη μονή δεν τελούνται γάμοι και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά όχι μόνον αν δεν ανακληθεί η ψευδής ειδηση, αλλά και ο χαρακτηρισμός του μοναστηριού ως “μονής εξορκισμών”.

Η “είδηση” του γάμου του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα αναμεταδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο και ο νομικός εκνευρίσθηκε αρκετά και με τον γιο Θάνο Πλεύρη ο οποίος το πίστεψε. Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης ανήρτησε το σχόλιο: «Αμαρτίες πατέρων παιδεύουσι τέκνα». Ο Κ. Πλεύρης είπε «Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη».

Ο ίδιος είπε ότι όντως σκέφτεται να παντρεύτει και ότι θα έχει κουμπάρο στρατηγό, πάντως δεν θα προσκαλέσει δημοσιογράφους και βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του γιου του, Θάνου Πλεύρη. Ειδικά για τον γιο του Θάνο είπε ότι ο λόγος που δεν τον καλεί, είναι διότι «είναι βουλευτής, και ναι μεν ως γιος μου αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη, αλλά είναι ιδεολογικά αντίθετος από μένα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι