Διαμελισμένο πτώμα βρέθηκε σε γειτονιά του Παρισιού – Φροντιστής σκότωσε ανάπηρο;

Διαμελισμένο πτώμα βρέθηκε σε γειτονιά του Παρισιού – Φροντιστής σκότωσε ανάπηρο;

Το πτώμα ενός άνδρα χωρίς άκρα βρέθηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κάδο απορριμάτων.

Επρόκειτο για μερικώς διαμελισμένο πτώμα (χωρίς χέρια και πόδια) ενός ενήλικα άνδρα που βρέθηκε στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στο Quai de la Rapée, όπου βρίσκεται το νεκροτομείο, δήλωσαν σήμερα Κυριακή το πρωί αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του ιστοτόπου Actu17, σύμφωνα με πληροφορίες από την Le Parisien.

Ειδικότερα, κάποιος είδε να αρπάζουν φωτιά τα σκουπίδια και ειδοποίησε την πυροσβεστική, που έσβησε σχετικά γρήγορα τη φωτιά -είχε λιώσει η βαλίτσα αλλά το πτώμα είναι σε κατάσταση που είναι δυνατή η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση. Τα στοιχεία του δολοφονηθέντα είναι άγνωστα.

«Πιθανόν η εγγύτητα με το νεκροτομείο να  μην παίζει κανένα ρόλο», γράφει η εφημερίδα Le Parisien και συνεχίζει με διάφορες εικασίες. Αναφέρει και το γεγονός ότι ένα άνδρας παρουσιάστηκε στις αρχές και ομολόγησε το φόνο ενός ανάπηρου ατόμου το οποίο ο δράστης φρόντιζε. Δεν επεκτείνεται επ΄αυτού και εικάζουμε ότι το συσχετίζει με αβεβαιότητα, επειδή πιθανολογεί ότι ο νεκρός στη βαλίτσα ήταν ο ανάπηρος που δολοφονήθηκε από το φροντιστή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φροντιστής είπε ότι σκότωσε τον ανάπηρο πάνω σε καβγά.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ και Le Parisien

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι