Διαψεύδει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών ότι μεσολάβησε για υπουργοποίηση του Κασσελάκη

Διαψεύδει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών ότι μεσολάβησε για υπουργοποίηση του Κασσελάκη

Απόλυτα ψευδές χαρακτηρίζει ο Αντώνης Διαματάρης το δημοσίευμα, ότι έκανε πρόταση για θέση υπουργού στον Κασσελάκη εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διαψεύδει τα περί πρότασης υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη ο φερόμενος ως μεσολαβητής μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κασσελάκη το 2019. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καπνισάκης, επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, στο Documento, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός.

Σύμφωνα με τον Καπνισάκη την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ.Αντώνης Διαματάρης ο οποίος τότε ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια. Συγκεκριμένα,  ο κ. Αντώνης Διαματάρης, σύμβουλος έκδοσης του εβδομαδιαίου ελληνοαμερικανικού εντύπου Νational Herald, μέλος του ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης και υφυπουργός των Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό το 2019, φέρεται να μεσολάβησε για να γνωριστεί ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έκανε πρόταση υπουργοποίησης. Ο κ. Διαματάρης με ανάρτησή του διαψεύδει και γράφει ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα αναληθές.

 


 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι