Διαψεύδει την ακύρωση εκδήλωσης για τα Τέμπη ο Δήμος Αθηναίων

Διαψεύδει την ακύρωση εκδήλωσης για τα Τέμπη ο Δήμος Αθηναίων

Τί αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση που απαντά σε δημοσιεύματα που μιλούν για αφαίρεση από το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς στην Τεχνόπολη εκδήλωσης για τα Τέμπη, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού, κάνει λόγο για  «ανυπόστατους ισχυρισμούς».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε επειδή συνέπιπτε με την Πρωτομαγιά και την 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΣΕ και των δημοσιογράφων, «γεγονός που δεν θα επέτρεπε τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν, ούτε την κατάλληλη προβολή της στα Μέσα Ενημέρωσης». Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον Δήμο Αθηναίων για να κάνει πολιτική σπέκουλα σε βάρος των θυμάτων των Τεμπών και των συγγενών τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: CNN.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι