Διασωληνώθηκε 50χρονος που καβγάδισε με αντίπαλο επιχειρηματία διεκδικώντας πελάτη

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Η διεκδίκηση ενός πελάτη ανάμεσα σε 50χρονο ιδιοκτήτη μπαρ και στο 30χρονο ανταγωνιστή του μαγαζάτορα, είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του πρώτου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kosnews24 στις 21:30 χθες το βράδυ ο 50χρονος λογόφερε με τον ανταγωνιστή του για το πού θα καθόταν ένας πελάτης. Ο νέος έδωσε μια γροθιά στον 50χρονο και αυτός πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά από την Κω κρίθηκε σκόπιμο να γίνει αμέσως αεροδιακομιδή στην Ρόδο, όπου τώρα ο βαριά τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 50χρονος χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι. Διενεργείται προανάκριση και ο 30χρονος κρατείται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι