Διασωληνώθηκε λόγω COVID ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Διασωληνώθηκε λόγω COVID ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται ο 64χρονος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλιολάκος, ο οποίος παρουσίασε επιπλοκές από τον κορονοϊό.

Ο καταδικασθείς σε 13ετή κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανεμβολίαστος. Είχε διαγνωστεί πριν από τρεις ημέρες στις φυλακές Δομοκού, όπου εξέτιε την ποινή του, στην οποία έχουν σημειωθεί στο τελευταίο διάστημα πολλά κρούσματα. Λόγω υποκειμένων νοσημάτων αποφασίσθηκε η μεταγωγή του στο νοσοκομείο Λαμίας και από εκεί στης Λάρισας.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας πριν από λίγες ημέρες, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και επέστρεψε στις φυλακές. Στη Λαμία νοσηλεύεται άλλος κρατούμενος με επιπλοκές, ηλικίας 46 ετών, και τα κρούσματα στις φυλακές έφθασαν τα 50.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι