Διασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και πρώην βουλευτής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” με κορονοϊό. Ο 70χρονος κατέστη αναγκαίο να διασωληνωθεί. Δεν είχε εμβολιασθεί και πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί ανησυχούν για την κατάστασή του και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταθεροποιηθεί. Το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι κρίσιμο.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, κατάφερε πάντως να μπει στο Πολυτεχνείο και να κάνει μεταπτυχιακό στο Μόναχο, στη Γερμανία. Είχε επί 25 χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές. Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 το κόμμα του έλαβε το  0,28%, στις πρώτες εκλογές του 2015 το 1,79%, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έλαβε το 3,43% και έβγαλε 9 βουλευτές ενώ στις εκλογές του 2019 έλαβε το 1,24% (70.000 ψήφοι)

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει: «Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι