Διασώθηκαν 46 μετανάστες ανοιχτά της Σάμου – Μία γυναίκα νεκρή

Στην μαύρη λίστα διεθνών αρχών το "Raptor" που βυθίστηκε στην Λέσβο - Ποιος ήταν ο τελικός προορισμός

Στην περισυλλογή 47 μεταναστών, μεταξύ των οποίων και μίας νεκρής γυναίκας, που επέβαιναν σε λέμβο, προχώρησε χθες Δευτέρα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου. Στη λέμβο επέβαιναν 14 άντρες, 17 γυναίκες, 5 αγόρια και 11 κορίτσια.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Βαθύ της Σάμου και αφού παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Η νεκρή γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου εντοπίστηκε η λέμβος, διεξάγονται έρευνες από ένα ναυαγοσωστικό σκάφος αφού, κατά δήλωση των διασωθέντων, ο χειριστής της λέμβου έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει και αγνοείται.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι