VIDEO

Διάβημα της Ρωσίας επειδή δεν επετράπη σε Ρώσους να ψηφίσουν στην πρεσβεία της στις ΗΠΑ

Διάβημα της Ρωσίας επειδή δεν επετράπη σε Ρώσους να ψηφίσουν στην πρεσβεία της στις ΗΠΑ

Η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ θα επιδώσει στις αμερικανικές αρχές επίσημη διαμαρτυρία για τις ενέργειες της υπηρεσίας που είναι αρμόδια για τη φύλαξη υψηλών προσώπων, ξένων διπλωματών και διπλωματικών εγκαταστάσεων, δήλωσε ο επικεφαλής της πρεσβείας.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο πρέσβυς Ανατόλι Αντόνοφ κατήγγειλε ότι μέλη της υπηρεσίας αυτής «επέτρεψαν να αποκλειστεί η είσοδος της ρωσικής πρεσβείας και να εμποδιστούν Ρώσοι πολίτες να προσέλθουν για να ψηφίσουν». Όπως φαίνεται στο βίντεο η πρεσβεία στην Ουάσιγκτον αποκλείσθηκε από περίπου 25 άτομα και καμία προσπάθεια δεν καταβλήθηκε από τις αμερικανικές αρχές για να διευκολύνεται η είσοδος στην πρεσβεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι