Διερχόμενες γυναίκες τραυματίσθηκαν όταν έπεσαν επάνω τους καδρόνια ή μπάζα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο μεσήλικες γυναίκες τραυματίστηκαν στο κεφάλι όταν έπεσαν καδρόνια από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, όπου εκτελούνταν εργασίες. Η κατάσταση των γυναικών δεν κρίνεται σοβαρή από το νοσοκομείο, όμως υποβάλλονται προληπτικά σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.

Σύμφωνα με το voria.gr δεν έπεσαν στο κεφάλι τους καδρόνια, αλλά μπάζα από σκαλωσιές και οι γυναίκες υπέστησαν ελαφρές κακώσεις στο κεφάλι. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρεται σε “ξύλα που έπεσαν από πολυκατοικία”.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Τσιμισκή, κοντά στο ύψος της Αριστοτέλους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών περίπου στις 11:00 π.μ. Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία με κορδέλες. Οι δύο γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι