Διερχόμενο ΙΧ συνέθλιψε 48χρονο οδηγό απορριματοφόρου

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Οδηγός απορριμματοφόρου από τη Χαλκιδική ξεψύχησε σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στην άσφαλτο μετά από την παράσυρση του από διερχόμενο αυτοκίνητο, εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες συγγενών του θύματος, ο οδηγός του ΙΧ είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν είδε τον εργαζόμενο άνδρα. Ο τελευταίος είχε κατέβει από τη θέση του οδηγού και “φόρτωνε” με συναδέλφους του κάδους στην επαρχιακή οδό Μουδανιών-Παλιουρίου.

Την ώρα που ο οδηγός βρισκόταν στο “σκαλί” του οχήματος, ένα ΙΧ με 26χρονο οδηγό έπεσε πάνω στο απορριματοφόρο, στο σημείο δυστυχώς όπου στεκόταν ο άτυχος εργαζόμενος, ο οποίος και φέρεται να συνεθλίβη μεταξύ των οχημάτων. Ο νεκρός είχε ανήλικα παιδιά. Η προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Μουδανιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι