Διευκρινίσεις που δεν διευκρινίζουν γιατί ο Παναγιωτόπουλος δεν πάει στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να διευκρινίσει με ανακοίνωσή του, το λόγο για τον οποίο αναβλήθηκε η συνάντηση του Έλληνα υπουργού με τον Αμερικανό ομόλογό του στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Έπειτα από συνεννόηση με το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, συμφωνήθηκε προσωρινή αναβολή της προγραμματιζόμενης επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ. Η νέα ημερομηνία της επίσκεψης, θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις ολοκληρωθεί η σχετική συνεννόηση με την αμερικανική πλευρά. Προγραμματίζεται τις προσεχείς ημέρες τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκ Έσπερ».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι