Διευθυντής FBI – Η Ρωσία σκοπεύει να παρέμβει στις εκλογές του 2020

Διευθυντής FBI – Η Ρωσία σκοπεύει να παρέμβει στις εκλογές του 2020

Η Ρωσία είναι αποφασισμένη να παρέμβει στις αμερικανικές εκλογές, παρά τις κυρώσεις και τις άλλες προσπάθειες που καταβάλλονται για να αποθαρρυνθεί η Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι.

“Οι Ρώσοι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο να προσπαθήσουν να παρέμβουν στις εκλογές μας” μέσω μιας εκστρατείας επηρεασμού, είπε ο Ρέι καταθέτοντας στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας.

Η κατάθεση αυτή του διευθυντή του FBI γίνεται μία ημέρα πριν καταθέσει δημοσίως στο Κογκρέσο ο Ρόμπερτ Μάλερ, ο πρώην ειδικός εισαγγελέας που επί δύο χρόνια ήταν επικεφαλής της έρευνας για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

“Όλα όσα κάναμε σε βάρος της Ρωσίας δεν τους αποθάρρυναν; Με όλες τις κυρώσεις, όλες αυτές τις συζητήσεις, επιμένουν ακόμη;” ρώτησε ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Επιτροπής.

“Ναι. Η άποψή μου είναι ότι μέχρι να σταματήσουν (οι Ρώσοι), δεν έχουν αποθαρρυνθεί αρκετά”, απάντησε ο Ρέι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version