Δικαίωση Καμμένου βλέπει ο Κατσίκης από δημοψήφισμα ΠΓΔΜ

Δικαίωση Καμμένου βλέπει ο Κατσίκης από δημοψήφισμα ΠΓΔΜ

«Δικαίωση του Πάνου Καμμένου, είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ», εκτίμησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Τόνισε ότι «ο πρόεδρος του κόμματός του είχε προβλέψει ότι οι δυσκολίες θα υπήρχαν στο εσωτερικό της γείτονος χώρας και πράγματι, αποδείχθηκε ότι η αποχή και έγκαιρο δεν καθιστά το δημοψήφισμα και έννομο αποτέλεσμα δεν παράγει, προκαλεί δε μια δυσαρμονία μεταξύ του λαϊκού αισθήματος του λαού των Σκοπίων και της κυβερνητικής πρωτοβουλίας της γείτονος».

Στο ερώτημα αν “προκαλεί δυσκολίες” το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και στη χώρα μας, ο κ. Κατσίκης είπε: «Μάλλον δημιουργεί ευκολίες, διότι αν οι εκεί διαδικασίες, που προβλέπει το προσύμφωνο δεν συνεχιστούν, αναπόσπαστο εδώ το κυβερνητικό σχήμα θα προχωρήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, κατά τη γνώμη μου, ώστε να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε και είναι σημαντικό και από αυτό θα κριθούμε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι