Δίκη για Μάτι: “Ναι, πέταξα καρέκλα στο άκουσμα της απόφασης και αναλαμβάνω την ευθύνη”

Δίκη για Μάτι: “Ναι, πέταξα καρέκλα στο άκουσμα της απόφασης και αναλαμβάνω την ευθύνη”

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι, εξανέστησαν στο άκουσμα της απόφασης με την οποία καταδικάστηκαν έξι εκ των αρχικά 21 κατηγορουμένων και με ποινές μετατρέψιμες χρηματικά. Ενας από αυτούς πέταξε καρέκλα στον τότε υπαρχηγό επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο που καταδικάσθηκε σε 15ετή φυλάκιση και με ανάρτησή του δηλώνει ότι πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ανέλαβε την ευθύνη.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου» γράφει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη», αναφέρει στην ανάρτησή του για όσα εκτυλίχθηκαν στη δικαστική αίθουσα σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόκειται για τον Άγγελο Κοντοθάνο, που είναι φίλος του πατέρα που έχασε στο Μάτι τα δυο κοριτσάκια του, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους. Ο Άγγελος Κοντοθάνος αφέθηκε ελεύθερος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι