Δικηγόρος πήγε για καραντίνα στη Μύκονο – 5.000 πρόστιμο

Δικηγόρος πήγε για καραντίνα στη Μύκονο – 5.000 πρόστιμο

Νησιώτης δικηγόρος που συγγενής του ήρθε από το εξωτερικό και διαγνώσθηκε φορέας, ενημερώθηκε πως πρέπει να μείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αθήνα. Εκείνος όμως πήρε το καράβι για την ιδιαιτέρα του πατρίδα.

Πιθανόν με τη βεβαιότητα ότι δεν ιχνηλατούνται οι ιχνηλατούμενοι, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού του, της Μυκόνου, για να κάνει μία καταγγελία. Εκεί ο αξιωματικός υπηρεσίας του είπε; “Μα εσείς έπρεπε να είστε σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αθήνα”. “Κάνω εδώ την καραντίνα μου απάντησε”.

Επειδή έπρεπε να είχε τεθεί σε περιορισμό στην Αθήνα και όχι να μπει σε καράβι για νησί , αλλά και επειδή είχε βγει έστω και από τη μυκονιάτικη καραντίνα για να πάει στο τμήμα, του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ και αντιμετωπίζει και το ποινικό σκέλος για διάδοση του ιού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι