Δημήτρης Μάντζος: «Η ΝΔ εκποιεί το αεροδρόμιο της Αθήνας στα κρυφά και χωρίς καμία λογική»

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών, μέσω του "Ελ.Βενιζέλος" - Πέντε συλλήψεις

ΠΑΣΟΚ: Το Αεροδρόμιο είναι από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου. Θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία τα επόμενα χρόνια με την τουριστική αύξηση των επόμενων ετών. Κι όμως, η Κυβέρνηση απεμπολεί αυτά τα δικαιώματα σε fund Καναδών»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος σχολίασε αρνητικά τις εξελίξεις στο αεροδρόμιο Αθηνών και χαρακτήρισε “εκποίηση” την όλη διαδικασία.

Είπε σχετικά: «Θα ήταν καλό ο κ. Μητσοτάκης να δει τι είχε κάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δεκαετία του ’90 και τι διαπραγμάτευση είχε πετύχει για το αεροδρόμιο της Αθήνας. Πώς τροποποίησε την αποικιοκρατική σύμβαση, που είχε υπογράψει ο πατέρας του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. O Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ το οποίο υμνεί πια όψιμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε το 55% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο Δημόσιο, το οποίο έως σήμερα ορίζει την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ του Αεροδρομίου Αθηνών.

»Αυτό λειτουργεί άψογα, ανεμπόδιστα, αποδίδει πολύ μεγάλα μερίσματα στο Δημόσιο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και σήμερα, με σιωπητήριο, η Βουλή ψηφίζει την εκποίηση στους ιδιώτες. Το Αεροδρόμιο είναι από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, τουλάχιστον στην πρωτεύουσα. Θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία τα επόμενα χρόνια με την τουριστική αύξηση των επόμενων ετών. Κι όμως, η Κυβέρνηση απεμπολεί αυτά τα δικαιώματα σε fund Καναδών συνταξιούχων. Άρα, οι Καναδοί συνταξιούχοι θα έχουν δικαιώματα στο αεροδρόμιο των Σπάτων και οι Έλληνες συνταξιούχοι δεν θα έχουν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι