Διμοιρίες καραντίνας στην ΕΛ.ΑΣ. – Όλοι μαζί “απομόνωση”;

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Τα αυξημένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας δεν αφήνουν ανεπηρέαστη και την Ελληνική Αστυνομία, αφού ήδη έχουν βρεθεί θετικοί 42 αστυνομικοί, με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι σε επιφυλακή.

Έτσι,  η ΕΛ.ΑΣ. προχωρά στη δημιουργία διμοιριών «καραντίνας», στις οποίες θα συμμετέχουν αστυνομικοί που θα έχουν επιστρέψει από την καλοκαιρινή τους άδεια, ώστε να μην μεταφέρουν τον ιό σε συναδέλφους τους που εργάζονται ήδη, εφόσον νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν.

Για τον λόγο αυτό, στις εν λόγω διμοιρίες θα υπηρετούν για μία εβδομάδα όσοι αδειούχοι επιστρέφουν στις θέσεις τους, ώστε να δίνει συμπτώματα ο ιός, στην περίπτωση που έχουν προσβληθεί.

Την ίδια ώρα, σε «καραντίνα» έχουν μπει τρεις διμοιρίες των υποδιεύθυνσης αποκατάστασης τάξης, καθώς τρεις αστυνομικοί που είχαν μεταβεί για υπηρεσιακούς λόγους στην Τήνο στις 15 Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊο και άλλοι δύο παρουσίασαν συμπτώματα και διαγνώσθηκαν επίσης θετικοί. Παράλληλα, θετική διαγνώσθηκε και μια αστυνομικός που υπηρετεί στο Κέντρο Άμεσης Δράσης ΓΑΔΑ.

Το μέτρο θεωρείται ημίμετρο έως και επικίνδυνο, και οι συνδικαλιστές ζητούν να γίνεται τεστ σε όλους όσοι επιστρέφουν από άδειες. Με την σύσταση διμοιριών καραντίνας,  θα προκληθεί επιβάρυνση ακόμα και σε εκείνους οι οποίοι στην άδειά τους πρόσεχαν και θα βρίσκονται στην ίδια υπηρεσία σωρεία πιθανώς βεβαρημένων ατόμων/φορέων αυξάνοντας το ιικό φορτίο για όλους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx