Δήμος Νέας Σμύρνης: Αυτά που έγιναν σήμερα δεν τιμούν κανέναν

Δήμος Νέας Σμύρνης: Αυτά που έγιναν σήμερα δεν τιμούν κανέναν

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η ανακοίνωση καταδικάζει εξαρχής «τη βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται» και στη συνέχεια αναφέρει τα εξής:

«Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι