Δημοσκόπηση: Στο 14,5% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά την ΔΕΘ

Δημοσκόπηση: Στο 14,5% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά την ΔΕΘ

Μεγαλώνει το προβάδισμα της κυβέρνησης της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η διαφορά φθάνει το 14,5 %, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της MRB, μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που παρουσίασε το Star.

Στη δημοσκόπηση αποτυπώνεται η άποψη των πολιτών για το έργο της κυβέρνησης και τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, όπως αντίστοιχα και για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει 36,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,9% (διαφορά 14,5 μονάδων). Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 6,4%, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 4,8%, το ΜέΡΑ25 σημειώνει 4,3% και η Ελληνική Λύση 3,1%. Το 46,5% δηλώνει ότι βλέπει θετικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ενώ το 14,6% αρνητικά. Αντίστοιχα για τον Αλέξη Τσίπρα, οι θετικές γνώμες για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη είναι στο 22,1% ενώ οι αρνητικές στο 36,9%.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version