Δύο ανήλικοι προσπάθησαν να ληστέψουν συνομηλίκους τους – Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που "ξάφριζε" σπίτια στη Θεσσαλονίκη - Έξι συλλήψεις

Ένα σοβαρό περιστατικό απόπειρας ληστείας από ανήλικους σημειώθηκε στην περιοχή του Καματερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 13χρονο και έναν 16χρονο που βρίσκονταν σταματημένοι πάνω σε ένα μηχανάκι.

Οι δράστες προσέγγισαν τα θύματα με σκοπό να τους ακινητοποιήσουν και να τους ληστέψουν, χρησιμοποιώντας βία. Ευτυχώς, οι νεαροί είναι καλά στην υγεία τους και δεν τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση.

Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο του περιστατικού από ομάδα της ΟΠΚΕ που περιπολούσε στην περιοχή. Οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κλήθηκαν τα δύο θύματα για να αναγνωρίσουν τους δράστες. Μετά την αναγνώριση, οι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι