Δύο ατυχήματα με πατίνι μέσα σε μισή ώρα – 6χρονος στο νοσοκομείο

Δύο ατυχήματα με πατίνι μέσα σε μισή ώρα – 6χρονος στο νοσοκομείο

Παιδί 6 ετών παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στις 13:10 σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ 40χρονος που οδηγούσε άλλο πατίνι “τράκαρε” με κάδο απορριμάτων και τραυματίσθηκε. Η υγεία των δύο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την πλατεία Αριστοτέλους. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμισε το ανήλικο παιδί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, που επικαλείται ως πηγές η ενημερωτική ιστοσελίδα voria.gr, η εικόνα της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

Μόλις 20 λεπτά μετά το προαναφερόμενο ατύχημα, αναβάτης ηλεκτρικού πατινιού στην οδό Αναγεννήσεως προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων τη στιγμή που υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης μετακινούσε τον κάδο για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Ο 40χρονος αναβάτης διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δεν έχουμε πληροφόρηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν τα δύο “τροχαία” και τις τυχόν ευθύνες για τους εμπλεκομένους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι